Retninglinjer

Når bekreftelsen av bookingen har gått gjennom vil du få en epost med nødvendig informasjon om din booking.

Har du booket en av hyttene er du pliktig til å lese og følge reglementet for Faråsen Tretoppgård. Reglementet vil være tilgjengelig i hyttene. Vask av hytte på 399,- er obligatorisk for alle som skal leie. I tillegg kan man velge å få sengeklær og håndklær for 99,- pr person. Men om man vil, kan man ta med eget og slippe å betale denne summen. Dette bestemmer man seg når man booker hyttene ( Her må man huke av for å få sengeklær). Glemmer man å gjøre det, kan man kontakte oss via mail hvor vi kan endre bestillingen.

Avbestilling og endring av booking

Om man må kansellere en booking må man ta kontakt med oss via mail slik at vi kansellerer bookingen for deg. Man har ikke muligheten til å kansellere selv.

  • Ved avbestillinger mer enn 3 uker (21 dager) før ankomst vil man få tilbake hele beløpet, minus et administrasjonsgebyr på 599,-.
  • Ved avbestillinger fra 3 uker (21 dager) til 2 uker (14 dager) før ankomst, vil man få tilbake halvparten av beløpet, minus et administrasjonsgebyr på 599,-.
  • Ved avbestillinger 2 uker eller mindre før ankomst, får man ikke tilbake noe av beløpet.
  • Vi anbefaler å sjekke ut din reiseforsikring for å få dekt disse kostnadene om dere ikke har anledning til å komme pga sykdom eller andre uheldige omstendigheter.

Ved endringer av dato eller hytte innen 1 time fra opprinnelig bestilling, kan vi endre dette helt gebyrfritt. Ved endringer av dato eller hytte over 1 time fra opprinnelig bestilling, vil det komme et administrasjonsgebyr på 599,-.