Tretoppgård!

Om gården og folka

Faråsen gård – Den ultimate opplevelse!

Gården har vært i familiens eie siden 1984, da Rubens far kjøpte gården på det åpne markedet. De har siden den gang bygget nytt fjøs, gjerdet rundt hele eiendommen, inkl skog, bygd opp en ammekubesetning, dyrket mer jord, laget skogsveier og dammer og mye mye mer. Det er derfor vi har døpt konseptet Tretoppgård.

Ruben og Merete tok over i 2017, og har etter det jobbet for å videreutvikle gården. Dette har nå endt opp i utleie av tretopphytter og opplevelser på gården.

På gården har vi ca 20 ammekyr av rasen limousin. Disse er til kjøttproduksjon. Kalvene går sammen med moren sin ute på gårdens beite og i skogen hele sommeren, og får all melken kua produserer. Alt i alt ligger vi på ca 50 storfe. Basert på sesong har vi også kopplam og små kalver. Nå tilrettelegger vi for høner, og vi gleder oss til å tilby ferske egg rett fra gården. Trykk her for å bestille våre nydelige kortreiste produkter – Limousin. Vi har også en facebook-side for vårt egenproduserte varemerke. Siden tretopphyttene ligger ved en gård er derfor kjæledyr dessverre ikke tillatt, fordi det kan oppstå farlige situasjoner.

Ruben er født i 1972, er pappa til fire, gårdbruker og maskinentreprenør med mye fantasi og store drømmer. Har vært igjennom 2,5 år med kreftbehandling, og er nå 100 % frisk! Etter denne reisen ble det mer viktig å få drømmer til å bli til virkelighet, og slik ble idéen om tretopphytter unnfanget!

Merete er født i 1980, utdannet førskolelærer og er mamma til 4 med alt det innebærer av kjøring, henting, treninger, møter, skole, barnehage osv. Hun jobber nå redusert i barnehage for å kunne jobbe mer med dyr, hjem og hytter. Sammen har de ei jente født i 2006, og tre gutter født 2007, 2012 og 2017. Mye liv og mye god hjelp!

tretoppgård
tretoppgård
tretoppgård
tretoppgård