Gavekort overnatting – en glede å få, en glede å gi!

Tips: Et slikt gavekort er perfekt å gi bort i julegave!
unik overnatting norge

Gavekort opplevelse!

Gi bort en fantastisk gave i disse tretopphyttene i Ringsaker. Legg inn informasjon om deg, den du ønsker å gi gavekortet til, og ønsket beløp. Vi tar kontakt med deg på e-post og innhenter betaling via Vipps. Når dette er gjennomført får du en bekreftelse på e-post. Behandlingstid inntil 2 dager. Om du ønsker å se på de ulike hyttene først, trykk her!

Ditt navn

Din e-post

Ditt telefonnummer

Navn på mottakeren

Velg type gavekort

Beløpet på gavekortet

Valgfri tilleggsinformasjon

norgesferie med barn
Tretopphytter Ringsaker
norgesferie med barn

Valg av gavekort

Her hos Faråsen Tretoppgård tilbyr vi

to typer gavekort!

Gavekort over Epost

Det enkle er ofte det beste! Her får du sendt over gavekortet på epost kort tid innen bestilling. Da kan du selv skrive ut gavekortet og legge igjen din personlige «touch». Under ser du hvordan gavekortet du får ser ut. (Om det haster eller du ikke har skriver, kan vi skrive inn fra/til navn digitalt, slik at du kan sende gavekortet videre til dem på epost. Om dette er ønskelig, legg igjen en melding hvor du spesifiserer at du ønsker digital signatur)

Faråsen Deluxe-gavekort ( KOMMER SNART)

Det lille ekstra! Her vil vi sende deg et Deluxe gavekort i posten. Dette er for deg som vil gjøre et ekstra godt inntrykk. Under ser du det lekre designet til Deluxe-gavekortet. Vi vil sende Deluxe-gavekortet i posten første virkedag etter bestilling. Vær oppmerksom på at normal sendetid er to til syv virkedager, det er uansett best å bestille i god tid før.

Praktisk informasjon om bruk

På gavekortet vil det være en unik kode. Den som har mottatt gavekortet kan da gå inn på vår nettside og booke hvilke som helst tretopphytte når som helst innen gyldig tidsrammer. Når man har kommet til bookingsdetaljer vil kunne sette inn denne unike koden som automatisk vil trekke fra den gitte summen. Bestill ditt gavekort på tidenes opplevelse idag! 

NB: Gavekort vil ikke bli refundert.

Gavekort opplevelse

Besøk vår youtube kanal for å se flere videoer!

Besøk gjerne vår facebookside og gi oss en anmeldelse og del gjerne!