Check-in date is not valid.
Check-out date is not valid.

Retninglinjer*

Når bekreftelsen av bookingen har gått gjennom vil du få en epost med nødvendig informasjon om din booking.

Har du booket en av hyttene er du pliktig til å lese og følge reglementet for Faråsen Tretoppgård. Reglementet vil være tilgjengelig i hyttene. Vask av hytte på 399,- er obligatorisk for alle som skal leie. I tillegg kan man velge å få sengeklær og håndklær for 99,- pr person. Men om man vil, kan man ta med eget og slippe å betale denne summen. Dette bestemmer man seg når man booker hyttene ( Her må man huke av for å få sengeklær). Glemmer man å gjøre det, kan man kontakte oss via mail hvor vi kan endre bestillingen.

Avbestilling og endring av booking*

Om man må kansellere en booking må man ta kontakt med oss via mail slik at vi kansellerer bookingen for deg. Man har ikke muligheten til å kansellere selv.

  • Ved avbestillinger mer enn 3 uker (21 dager) før ankomst vil man få tilbake hele beløpet, minus et administrasjonsgebyr på 599,-.
  • Ved avbestillinger fra 3 uker (21 dager) til 2 uker (14 dager) før ankomst, vil man få tilbake halvparten av beløpet, minus et administrasjonsgebyr på 599,-.
  • Ved avbestillinger 2 uker eller mindre før ankomst, får man ikke tilbake noe av beløpet.
  • Vi anbefaler å sjekke ut din reiseforsikring for å få dekt disse kostnadene om dere ikke har anledning til å komme pga sykdom eller andre uheldige omstendigheter.

Ved endringer av dato eller hytte innen 1 time fra opprinnelig bestilling, kan vi endre dette helt gebyrfritt. Ved endringer av dato eller hytte over 1 time fra opprinnelig bestilling, vil det komme et administrasjonsgebyr på 599,-.