Våre hytter er bygd vinterisolert med soverom med takvindu i første etasje, stue/kjøkkenløsning, bad med dusj/toalett og store vindusflater. I 2. etasje, 12 meter over bakken er det 6 sengeplasser med takvinduer. Det er terrasser rundt begge hyttene, med en krok for morgenkaffen mot øst, og en solrik terrasse mot sør.

Hyttene står på egne limtrekonstruksjoner som er 10 meter høye, og er godt festet i nedgravde betongfundamenter. Adkomst er via ei trapp som består av 53 skli- og barnesikre trinn.

Det er ikke tillatt med kjæledyr under oppholdet hos oss. Vi ønsker at alle skal kunne benytte seg av våre hytter, også de som er allergiske. Hund egner seg dessuten ikke på gård med storfe, da det kan oppstå farlige situasjoner.

Vi anbefaler våre gjester å ta med mat, drikkevann og lommelykt/hodelykt. Det er også mulig å få kjøpt mat fra gården som blir utlevert ved ankomst.

Inne i hyttene finnes det forskjellige brettspill og kortspill, alt av sengeklær og håndklær(99,- pr person, kan velge å ta med selv), samt dopapir og kubbelys/telys. Det er oppkjørt bilvei helt frem, og hytta er oppvarmet på vinterstid.

Detaljer

  • Voksen: 8
  • Barn: 1
  • Utsikt: Eksklusiv hytte med terrasse rundt det hele, beliggende i tettere skog enn Mjøsgløtt. Her finner du en mer intim atmosfære. Hytta ligger tett ved en dam og en koselig gapahuk.
  • Størrelse: 22m²
  • Plassering: Tretopphytte

Pris fra: 2 999 kr pr. døgn (+taxes and fees)

Tilgjengelighet

Book hytta

Påkravde felt er merka med *Reserve of 1 available accommodations.

Skogro er tilgjengeleg for valgt periode.